Nieuws

Vanwege de versoepelingen die zijn aangekondigd door de overheid, kunnen wij als verloskundigen ook eindelijk weer een aantal versoepelingen doorvoeren in onze praktijk. Via deze mail willen wij jullie hierover graag op de hoogte brengen. Bij vragen kun je contact opnemen met de dienstdoende verloskundige of de assistente.

Vanaf 25 februari 2022 gelden de volgende maatregelen:

Algemeen:
- Laat je bij klachten nog steeds laagdrempelig testen en kom niet naar de praktijk, maar bel even met de assistente om de afspraak te verzetten.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog in plaats van in je handen.
- Gebruik papieren zakdoekjes en was je handen regelmatig.
- Je hoeft geen mondkapje meer te dragen in het Gezondheidscentrum en/of bij ons in de praktijk. Dit mag natuurlijk wel indien je dit fijn vindt. Wij zullen bij nauw contact nog wel een mondkapje dragen.

Controles op het spreekuur:
- Partners, begeleiders en kinderen zijn weer welkom op de praktijk bij de controles.

Overig:
- De voorlichtingsavonden over de bevalling zullen weer live zijn. Op 22 maart start weer de eerste voorlichtingsavond over de bevalling in Quintus. Je kunt je hiervoor opgeven bij de assistente. Voor meer informatie kun je terecht op onze website.
- De Centering Pregnancy bijeenkomsten zullen allemaal live zijn. Wel blijven ook voor de Centering Pregnancy de algemene regels (zoals hierboven te lezen) gelden.

We hopen jullie de komende tijd steeds meer weer de zorg te kunnen leveren die past bij onze visie en minder beperkingen geeft voor jullie en ons.